lauantai 3. kesäkuuta 2017

Kuningas idea - Pohjolan lempeät tuulet

Tänään viimeisetkin oppilaat saavat todistuksen ja kirmaavat loikkien kesälaitumille. Suvivirsi raikaa taustalla. Itkua, ikävää, naurua, halauksia. Hyvää kesää ja nähdään syksyllä. Vielä tänään munkin esikoinen näin toistelee luokkakavereilleen siirtyessään viidenneltä kuudennelle luokalle. Välillä mun täytyy oikein pysähtyä katsomaan tuota teinaria. Missä vaiheessa se kasvoi isoksi? Missä se mun pikkutyttönä on? Missä se kiltti pikku piltti on ja kuka on tämä nuoren naisen näköinen raivotar? No se on se äidin tyttö silti. Aina.

Tää kevät on merkittävä toisellekin lapselle. Keskimmäinen tytär lopetti eskarin ja pääsee syksyllä ensimmäiselle luokalle. Jännitystä ei vielä ole niin kovasti ilmassa mutta pikkuhiljaa....

Onneksi on vielä tuo kaksivuotias rämäpää pikkuakkanen. Hänelläkin puhaltaa elokuussa uudet tuulet, mä palaan heinäkuussa kokonaan töihin. Herra on heinäkuun lomalla ja elokuussa kun kaikki on töissä ja koulussa, lähtee pikkuakkanenkin aloittamaan päivähoitotaivaltaan. Lähellemme avataan uusi yksityinen päiväkoti joka on sopivasti pienryhmäpäiväkoti.

Eli voisi sanoa että muutosten tuulet puhaltaa koko perheellä elokuussa. Jännittävää. Pelottavaa. Ihanaa. Sekavaa. Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan! <3

Kuningas idea - Pohjolan lempeät tuulet

Tänään viimeisetkin oppilaat saavat todistuksen ja kirmaavat loikkien kesälaitumille. Suvivirsi raikaa taustalla. Itkua, ikävää, naurua, hal...